Panys i Bombins

MANYA SERRALLER BARCELONA PANYS I CILINDRES DE SEGURETAT

cerradura sobreponer - Panys i Bombins

Manya Serraller Barcelona Panys i Cilindres de Seguretat. Som especialistes en instal·lació i substitució de panys senzills, panys  de seguretat, arranjaments de panys i treballem totes les marques.  Tècnicament dominem tota classe de Panys i marques especials o de  prestigi; FICHET, ARCU, MOTTURA, SIDESE, JMA, MULT-LOCK, TESA, etc. Instal·lem i canviem panys de embotir, panys de sobreposar i de qualsevol altre  tipus; ja sigui que usin claus de serreta, de gorges, siguin modernes o  més antigues. En la nostra serralleria treballem peces i recanvis de panys  descatalogats o de distribució internacional; per atendre les seves  necessitats de serralleria siguin les que siguin.

PANYS D’EMBOTIR

cerradura embutir - Panys i Bombins

Instal·lem i canviem tot tipus de panys i de totes les marques. ¿S’acaba d’instal·lar en el seu nou habitatge? ¿El pany no funciona bé? ¿El seu pany ja no és segur ?. Truqui’ns i li donarem un pressupost sense compromís i l’assessorarem en la millor solució per a la seguretat que vostè necessita.

CILINDRES I BOMBINS

bombin codificado 300x286 - Panys i Bombins

Instal·lem i fem substitucions de cilindres i bombins quan un pany no funciona bé i evitem haver de canviar tot el pany amb el consegüent estalvi que això significa. També per augmentar la seguretat es substitueixen bombins per cilindres antibumping, antitrepant o antipalanca.

FORRELLATS DE SEGURETAT


cerrojo manya serraller 300x150 - Panys i Bombins

Col·loquem forrellats de seguretat quan els nostres clients ens demanen més seguretat. Un forrellat de seguretat evitarà que li entrin a casa; encara que li hagi destrossat el pany, per a això estan. Demani pressupost a Manya Serraller Barcelona Panys i Cilindres Seguretat.

PANYS I TANCAMANETS DE SOL DE PERSIANA

cerraduras persianas - Panys i Bombins

Especialistes en instal·lació i canvi de panys i tancaments de sòl de persiana de totes les marques i models. Fabricats en acer antitaladre especialment indicats per augmentar la seva seguretat i evitar robatoris i vandalisme. Demani pressupost sense compromis.

 

 

699 951 495
error: Content is protected !!