Automatismes

AUTOMATISMES MOTOR DE PORTES AUTOMATIQUES

Automatisme motor portes automàtiques Manya Serraller Barcelona. Especialistes en instal·lació i reparació de automatismes de portes automàtiques i motors  de persiana. Fem motoritzacions de persianes de totes les mides per a diferents potències dels motors.  Atenem amb servei urgent i no urgent 24 hores per reparacions d’automatismes de portes automàtiques, basculants, abatibles o corredisses.

MOTORS DE PERSIANA

motor persiana - Automatismes

Els nostres serrallers dominen els coneixements per instal·lar o reparar motors i automatismes de persiana. Ja sigui que vol motoritzar la seva persiana o que el motor de la seva persiana no funciona adequadament, no dubti en trucar-nos, li donarem un pressupost sense compromís per instal·lar o reparar el seu motor de persiana. Demani pressupost sense compromís Motor persiana Automatisme motor portes automàtiques Manya Serraller Barcelona.

AUTOMATISME MOTOR PORTA CORREDISA

motor corredisa - Automatismes

Motor persiana Automatisme motor portes automàtiques Manya Serraller Barcelona. Especialistes instal·ladors i reparacions de motors per a porta corredisses residencials; comunitàries des 400Kg o industrials per a ús intensiu de fins a 5000kg. Depenent de la potència i model els equipem amb centraleta de freqüències variables; comandaments amb 4 canals, fotocèl·lules exteriors i ancoratges segons siguin necessaris.

AUTOMATISME MOTOR PORTA BATENT

motor porta batent - Automatismes

Subministrem, instal·lem i reparem motors, tant hidràulics com electromecànics; per a portes batents i cancel·les de fins a 4,5 m per full. Depenent de la necessitat s’equipen amb final de carrera elèctric en obertura i tancament; centraleta amb arrencada i atur suau, receptor incorporat, joc de fotocèl·lules exteriors, 2 Comandaments amb 4 canals.

AUTOMATISME MOTOR PORTA BASCULANT

motor basculante 1 - Automatismes

Motor electromecànic irreversible per a portes basculants de fins a 10m² amb quadre i receptor incorporat. Motor amb atur suau tant a l’obrir com a tancar i detector d’obstacles integrat (lector consum del motor). Ideal per a ús residencial. Inclou 2 comandaments. Per a portes més grans d’una o dues fulles de màxim 14m²; instal·lem motors de porta basculant hidràulics d’ús intensiu. El motor ve proveït amb sortida per a pany hidràulica i té reversibilitat en les dues maniobres. Demani pressupost sense compromís a Motor persiana Automatisme motor portes automàtiques Manya Serraller Barcelona.

699 951 495
error: Content is protected !!