Persianes

PERSIANES METAL·LIQUES BARCELONA

Persianes metàl·liques Barcelona. Serraller Manya Barcelona. Som especialistes en instal·lar persianes, reparar persianes i reparar o instal·lar motors de persiana a la seva disposició en resposta immediata a la seva crida. El personal de la nostra serralleria té llarga experiència com a manyà, soldador i electricista per donar-li un servei d’alta qualitat a la seva plena satisfacció. Truqui’ns i li donem pressupost sense compromís.

PERSIANES DE LAMA CEGA

Persiana Metal lica - Persianes

Les persianes metàl·liques de lama cega son de gran robustesa y estan fabricades en acer galvanitzat. Proporcionen la seguretat que el seu local, comerç, magatzem o garatge necessita. Fem substitucions o instal·lacions completes. En ocasions fem adaptacions de persianes de lama cega amb seccions de varilles d’acer per permetre la visió a l’interior de l’establiment. Demani pressupost a Persianes metàl·liques Barcelona. Serraller Manya Barcelona.

PERSIANES DE VARILLES D’ACER

persianes varilla - Persianes

Alguns tipus d’activitat requereix poder veure l’interior de les instal·lacions; per a això instal·lem persianes de vareta de petxina o de cèrcols. Fabricades en acer galvanitzat mantenen la robustesa i seguretat com les de lama cega; però amb l’avantatge de poder veure a través d’elles. També fem combinacions de lames cegues i de varetes quan el client ens ho demana.

PERSIANES ENCUNYADES

Persianes Encunyades - Persianes

Hem acumulat una llarga experiència en les tècniques i solucions en instal·lar persianes metàl·liques. Oferim una òptima relació preu qualitat; en canviar o instal·lar persianes metàl·liques a mida, persianes d’alumini, galvanitzades o del tipus que necessiti; per a establiments comercials, domèstics o industrials.

Persianes metàl·liques Barcelona. Serraller Manya Barcelona som Membres del Gremi de Serrallers de Catalunya. Gràcies a l’experiència, qualitat i preus que ens caracteritzen, comptem amb la confiança de centenars de clients a Barcelona i els municipis de les comarques de l’àrea metropolitana; posicionant-nos al mercat com una empresa de manyans confiable i de prestigi, que garanteix la qualitat dels seus serveis.

699 951 495
error: Content is protected !!