Accessoris

SERVEIS DE SERRALLERIA Y ACCESSORIS

Serrallers 24 hores i serralleria no urgent per instal·lar o reparar panys elèctrics, obreportes elèctrics, molles tancaportes i tot tipus d’accessoris per a portes com a escuts de seguretat per panys, forrellats, passadors de seguretat, sistemes anti-palanca, i portes especials tallafocs, portes blindades i cuirassades.

PORTES BLINDADES Y CUIRASSADES

puerta blindada - Accessoris

Les portes de seguretat blindades són un dels tipus de portes més demandats al mercat; estudis actuals asseguren que mitjançant la instal·lació d’una d’elles es neutralitzen fins a un 90% els riscos de robatori o intrusió. Un tipus de porta blindada són les portes de seguretat cuirassades que es fabriquen generalment amb xapa d’acer que se situa a l’interior de la fusta com un sandwich; existint models de portes de seguretat cuirassades especials que són fins i tot resistents a explosius.

PORTES TALLAFOCS

puertas cortafuegos - Accessoris

Tenim una dilatada experiència a instal·lar i reparar portes tallafocs. En les nostres instal·lacions utilitzem solament portes tallafocs homologades RF 60 i RF 90 de gran robustesa, derivades d’una construcció amb xapes d’acer zincadas. El procés de fabricació està estudiat fins a l’últim detall per oferir un gran nivell de comportament enfront del foc. Estan construïdes en marc d’acer d’alta resistència, fulla de xapa de 54mm i acabat en Epoxi, frontissa estàndard CE i pany embotit en porta.

PANYS ELECTRICS

electrocerradura - Accessoris

Els panys elèctrics són altament resistents i versàtils, en ús per a multitud d’aplicacions, portals de comunitats de veïns, portes de garatge, etc. Són Electropanys completament galvanitzades alimentades amb 12V i amb una funció de seguretat addicional perquè el sol impuls elèctric no sigui suficient per obrir la porta.

MOLLES TANCAPORTES

cierrapuertas - Accessoris

Comptem amb una gran varietat de models de molles tancaportes per a cobrir cada necessitat. Tancaportes multi-força amb 2 o 3 forces en un sol model, tancaportes per a portes contra-incendis i certificats EN1154 i marcat CE preparats per a les noves regulacions previstes per la UE en matèria d’accessibilitat.

Membres del Gremi de Serrallers de Catalunya, i gràcies a l’experiència, qualitat i preus que ens caracteritzen, comptem amb la confiança de centenars de clients a l’àrea metropolitana de Barcelona i municipis de les comarques del Baix Llobregat, el Garraf, Alt Penedés, el Vallés, Maresme i Barcelonés, posicionant-nos al mercat com una empresa de manyans confiable i de prestigi, que garanteix la qualitat dels seus serveis.

699 951 495
error: Content is protected !!