Reixes

REIXES FIXES I PLEGABLES O DE BALLESTA

Les nostres reixes de seguretat estan fetes de materials d’alta qualitat i la protecció que ofereixen està completament assegurada. Disposem de reixes per a finestres, reixes de seguretat i reixes de ballesta, totes elles permetran millorar la seguretat en l’espai que es necesite. Demani pressupost sense compromís i els nostres serrallers experts li oferiran les millors opcions de reixa d’acord a la configuració del seu habitatge o negoci.

REIXES PLEGABLES O DE BALLESTA

reixa ballesta 300x225 - Reixes

Serrallers experts en instal·lar reixes de ballesta fabricades en acer zincat o lacades al forn en diversos colors a petició del client. La reixa de ballesta és ja un component de seguretat imprescindible per al seu negoci o propietat amb accés directe a la via pública. La nostra serralleria dóna servei immediat de instalació de reixes i en una àmplia gamma de materials i colors, instal·lem reixes de ballesta, sempre amb pressupostos d’acord amb l’economia actual.

Es subministren i s’instal·len suspeses del llindar o sostre amb rodament superior o recolzades a terra amb rodament inferior, amb obertura lineal o de fulla giratòria amb frontisses a 180º. Sistema de tancament fix amb pany de falleba i clau de punts.

Reixes extensibles que s’adapten fàcilment a qualsevol buit de finestra o porta, convertint-se en un element de seguretat indispensable per a llars, comerços, indústries, etc. Demani pressupost sense compromís i els nostres serrallers experts li oferiran les millors opcions de reixes de ballestes.

REIXES FIXES PER A FINESTRES I PORTES

reja fija - Reixes

Serrallers experimentats en la instal·lació de reixes fixes i practicables per a portes i finestres. Les reixes per a finestres són d’una robustesa i fermesa que garanteixen la seva màxima protecció i són la solució més eficaç per a la protecció d’habitatges i comerços.

Disposem de diversos models de reixes de seguretat a la seva disposició i serà senzill trobar el més adequat per al que està buscant, no hi haurà problema per conjuntar les reixes fixes amb les de ballestes si és el cas. Les nostres reixes de seguretat estan fetes de materials d’alta qualitat i la protecció que ofereixen està completament assegurada.

reja practicable - Reixes

Tenim experiència instal·lant i reparant reixes metàl·liques en portes i finestres de tot tipus d’instal·lacions, comercials, industrials, domèstiques o comunitats de veïns. Com serrallers experts soldadors disposem del necessari per a instal·lar i arreglar reixes de qualsevol estil o mida. Demani pressupost sense compromís i els nostres serrallers experts li oferiran les millors opcions per instal·lar les seves reixes fixes i practicables.

Membres del Gremi de Serrallers de Catalunya, i gràcies a l’experiència, qualitat i preus que ens caracteritzen, comptem amb la confiança de centenars de clients a Barcelona i els municipis de les comarques d’al voltant de l’àrea metropolitana, posicionant-nos al mercat com una empresa de manyans confiable i de prestigi, que garanteix la qualitat dels seus serveis.

699 951 495
error: Content is protected !!